2021-08-15 07:46:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Könnyed, játékos természetedért sokan irigyelnek

Napi horoszkóp augusztus 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint most nem ajánlatos vaktában cselekedni, mert könnyen melléfogsz. A Vénusz és a Nap azért nem hagy cserben, és lendületességeddel azokat is csatasorba állítod, akik eddig ellened dolgoztak. De az a sok izgalom nem biztos, hogy mindig megéri... Gondolkozz el rajta, nem azzal járnál-e jobban, ha bele se kezdenél a csatározásba. A szerelemben nemcsak szenvedélyes, hanem vidám órák következnek.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Eddig tudtál uralkodni az érzelmeiden, most viszont kiszolgáltatottnak érzed magad, azt hiszed azért, mert kimutattad, mennyire mélyek az érzéseid. Félelmed talán a meghitt perceket is elűzi. Próbálj meg jobban bízni a másikban! Hidd el, ha megmutatod neki az érzéseidet, attól csak még jobban fog szeretni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ábrándozásba menekülsz az élet gondjai elől. De azt ne gondold komolyan, hogy ha kimaradsz a vitából, ha elodázod a helyzet tisztázását, azzal tényleg elkerülted a konfliktust. A vihar előbb-utóbb kirobban. Jobb lenne ezt megelőzni, és tisztázni a gondokat. Egy őszinte beszélgetés most sokat segít.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha magányos vagy, akkor a Vénusz (és néhány megértő barátod) segít abban, hogy kapcsolatba kerülhess azzal, akit már régóta kiszemeltél magadnak, és elmondhasd az érzéseidet. Alighanem meghallgatásra talál a vallomásod.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerencsésnek érezheted magad, hiszen még a véletlenek is a kezedre játszanak, és tekintélyes, befolyásos emberek lesznek a segítségedre minden probléma megoldásában. De a magánéletednek rendezésében senkire nem számíthatsz, csak magadra. Benned viszont megvan ehhez a kellő erő és határozottság.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nemcsak a munkádban, de a magánéletben is rendkívül aktív vagy. Irigyelnek is érte a barátaid. A partnered már kevésbé, ő ugyanis végre egy kis nyugalmat szeretne. De mert egyedül félt elengedni, hát most is végkimerülésig követ.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Igyekszel mindenkinek a kedvedben járni, mindenkinek segíteni, az irigyeid azonban ezt is ellened fordíthatják, vagy ami még rosszabb: olyan pletykába kevernek, amiből csak nehezen tudod kimosni magát a partnere előtt. Előzd meg: mutasd meg, hogy a kedvességed nem gyengeség!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Csalódottságot érzel, mert nehezen boldogulsz az érzelmek útvesztőiben. De aztán egy telefonhívás vagy rövidke baráti beszélgetés teljesen áthangol. Ráébredsz, hogy a külsőségekre koncentráltál a lényeg helyett, és valahogy most nem láttad meg, mi az, ami igazán boldoggá tehet. Légy hálás, hisz megvan már a legfontosabb!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Könnyed, játékos természetedért sokan irigyelnek. Nagyszerűen tudsz kapcsolatot teremteni, imádsz flörtölni. Ma sincs ez másképp, de egy flört most hirtelen komolyabbra is fordulhat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha van lehetőséged egy kis kikapcsolódásra, akkor most remekül szórakozol. A társasági életed felélénkül, a baráti társaságod bővül. Talán kicsit feszélyezve is érzed magad hirtelen a vidám barátok között, de lesz valaki, aki átsegít a kezdeti zavarodon. Igazad is van, megérdemled a pihenést, sok és jó eredményekre jutottál az elmúlt időszakban a magánéletben és a munkában is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érzelmeidet eddig inkább titkoltad, most viszont szinte belefojtod a partneredet a szeretet-áradatba, persze csak amolyan vízöntős módon...  Se ez, se az nem célszerű, jobb az arany középút: mutasd meg gyengédségedet és megbízhatóságodat is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Akkor érzed jól magad, ha másokról gondoskodhatsz. Pedig most igazából arra lenne szükséged, hogy valaki téged kényeztessen, dédelgessen, mert elfáradtál az elmúlt időszakban. Ha nagyon magányos vagy, a barátaid között lesz az, aki ráérez az igényeidre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: